Nové batohy do školy Topgal 2022

Jak jinak vkročit do nového školního roku, než se stylovými batohy Topgal? 

Žádný rodič nechce, aby se učebnice v dešti rozmočily. Proto přichází nová řada batohů Topgal 2022, které uchrání vše, co se v batohu nachází. 

Batohy jsou vhodné pro věkové kategorie 1. - 5. třídy, takže si každý vybere. Nabízí se různé stylové prvky v podobě letadel, krásných pand (i s přívěskem) a zároveň oblíbený školní batoh Minecraft, který již od roku 2019 boří rekordy prodeje. 

Každý ze školních batohů má nejen krásný design, ale i kvalitní zpracování, které prošlo nezávislým testováním v ITC Zlín včetně zdravotního posouzení a nabídne skutečnou pohodu v nošení po celý první stupeň základní školy. 

Díky možnosti nastavit si batohy Topgal v hrudní i zádové části, spolu s velkou škálou nastavení ramenních popruhů, budou batohy na zádech správně usazené.  

Samozřejmostí je poutko k zavěšení batohu na lavici a novinkou je odolné dno z materiálu TOPDURA opatřené nožičkami, aby se batoh neušpinil a neodřel. 

Objem batohů se pohybuje mezi 20 l – 25 l.  

Nepromokavost, pohodlí, lehkost a výdrž jsou vlastnosti, které se neustále zlepšují a školní batohy Topgal se zaměřují i na špatné světelné podmínky. Každý batoh je vybaven reflexními prvky pro případ, že je brzy ráno tma anebo má vaše dítě plno koníčků a vrací se později domů. Bezpečí je vždy na prvním místě (viz. foto ve tmě s nasvícením reflektorů). 

skolni-batohy-topgal-ve-tme

Jednička na trhu s oblíbeným motivem pro nadšené hráče v sadě! 

Batoh do školy Topgal Minecraft ELLY 19014 v setu s penálem Minecraft a sáčkem na obuv

Batoh-do-skoly-Topgal-Minecraft-ELLY-19014-v-setu-s-penalem-Minecraft-a-sackem-na-obuv

Jak podpořit školáka při vstupu do školy? Samozřejmě s jeho oblíbenými motivy. Jedním již zmíněným a nejvíce úspěšným je motiv Minecraft. Každý malý hráč chce svou oblíbenou hru mít všude s sebou. Proto se firma Topgal rozhodla hru přenést na školní batoh, aby spojila užitečné s příjemným.  

Batoh do školy Topgal Minecraft ELLY 19014 obsahuje výše zmíněné prvky a zároveň bude pro vašeho prvňáčka skutečně lehký (neváží ani kilo). Ovšem musí unést hodně, a tak má 2 velké komory vhodné pro učivo a školní potřeby, kam se například hodí penál, který má váš školák již v sadě (též s motivy Minecraftu).  

K dispozici je i praktická přední kapsa na zip. A pokud se již nikam nevejde obuv, tak nezoufejte, v sadě se nachází i pytlík na přezůvky.  

Novinka pro milovnice pandích medvídků s přívěskem - školní batoh Topgal s pandami ELLY 22004

skolni-batoh-Topgal-s-pandami-ELLY-22004

Dívky si skutečně přijdou na své se školním batohem Topgal s pandami ELLY 22004 - roztomilými motivy pandích medvídků a navíc i s klíčenkou. Malé školačky jsou drobnější než chlapci, a tak je třeba se věnovat hlavně pohodlí a ergonomii batohu. To zajišťuje polstrování v zadní části a samozřejmě nastavení popruhů. 
Batoh lze též zakoupit v sadě s penálem i vakem na přezůvky. 

Školní batoh Topgal s monster truckem ENDY 22013

skolni-batoh-Topgal-s-monster-truckem-ENDY-22013

Školní batoh Topgal se stíhačkou BAZI 22014 B

skolni-batoh-Topgal-se-stihackou-BAZI-22014-B

Školní batoh Topgal ENDY 22016  s fotbalovým míčem

skolni-batoh-Topgal-ENDY-22016-s-fotbalovým-míčem

Pro děti od 1. do 3. třídy se nabízí školní batoh Topgal s monster truckem ENDY 22013. Pro kluky pod 120 cm můžeme doporučit právě tento batoh. Má všechny oblíbené prvky s velkým motivem auta na přední straně. 
Dále se nabízí školní batoh Topgal pro první stupeň se stíhačkou BAZI 22014 B či školní batoh Topgal  ENDY 22016 s fotbalovým míčem. Velký a kvalitní vzor pro děti, které již vědí, co je baví a jsou z toho opravdu nadšené. Samozřejmostí pro naše malé piloty i fotbalisty je úložný prostor pro pořádnou dávku energie a samozřejmě pro lahve na pití, které si mohou vzít rovnou dvě. 

Další motivy batohů 

Pro děti, které si nedokáží přímo vybrat motiv a je pro ně důležitá hlavně barva, která se jim líbí, jsou v nabídce pestrobarevné a neutrální batohy nesoucí ergonomické a kvalitativní prvky již zmíněných batohů výše.  Batohy Topgal CODA 22018, BEBE 22001 a KIMI 22021

dalsi-motivy-batohu-gif

Celou nabídku batohů do školy Topgal najdete zde.