Škola


Zápis do školy

Jedním z nejdůležitějších témat, které čeká rodiče předškolních dětí v roce 2023, je zápis dítěte do školy. V následujícím textu se dozvíte, co a kdy je třeba udělat, jaké jsou důležité termíny a co všechno zápis do školy obnáší.


Znáte českou outdoorovou značku Boll?

Znáte českou outdoorovou značku Boll?

Česká značka Boll představuje opravdu široký sortiment od turistických batohů, školních a městských batohů, batohů pro nejmenší, přes turistické doplňky až po ledvinky, nákupní tašky a peněženky. Promyšlené, funkční a kvalitní, tak by se daly charakterizovat produkty značky Boll.

Satch

Satch

Ekologické možnosti výroby se každým dnem zlepšují a firma Satch si na nich zakládá celý svůj sortiment a je hlavní myšlenkou jejich podnikání. Již deset krásných let se snaží o inovativní přistup ke zdraví uživatelů a smysluplné využití například použitých PET lahví.

Ergobag

Ergobag

Zakladatelé společnost Ergobag nezačali jako klasická firma zabývající se výrobou batohů. Jejich hlavní myšlenka byla vytvořit batohy, které se moc neliší od trekingových batohů. Důvody, proč tomu tak je, si popíšeme v následujícím článku a zodpovíme si všechny dotazy, které by vás mohly napadnout. 

Nové batohy Coocazoo JOKER a PORTER 2022

Nové batohy Coocazoo JOKER a PORTER 2022

Coocazoo je velmi známá německá značka, která se zaměřuje nejen na naprostou ekologii, ale i na sport a volný čas zároveň. Jedná se o stylové věci oblíbené mezi dětmi a teenagery. Jsou vysoce kvalitní a upravitelné podle potřeb dítěte. 

Nové batohy pro studenty Topgal 2022

Nové batohy pro studenty Topgal 2022

Batohy Topgal jsou vhodné pro žáky druhého stupně základních škol, středních i vysokých škol a volnočasové aktivity nebo cestování. Na své si přijdou skutečně všichni. Nabízí se všechny možné barevné kombinace, vzory a tkané provedení s fleecovou podšívkou.

Nové batohy do školy Topgal 2022

Nové batohy do školy Topgal 2022

Batohy jsou vhodné pro věkové kategorie 1. - 5. třídy, takže si každý vybere. Nabízí se různé stylové prvky v podobě letadel, krásných pand (i s přívěskem) a zároveň oblíbený školní batoh Minecraft, který již od roku 2019 boří rekordy prodeje.

Novinky batohů do školy Coocazoo 2022

Novinky batohů do školy Coocazoo 2022

V letošním roce přichází značka Coocazoo se zcela novými typy školních batohů. Jako první vám představujeme model Mate. Školní batoh Coocazoo Mate bude ideálním společníkem pro dívky a chlapce na základní škole a pro všechny teenagery na střední škole od výšky 135 cm do 180 cm.

Novinky školních batohů Baagl pro rok 2022

Novinky školních batohů Baagl pro rok 2022

V minulém článku jsme si představili novinky školních aktovek značky Baagl. Tento výrobce školních potřeb patří mezi nejmladší české výrobce a velmi úspěšně se prosazuje nejen na českém trhu. Zajímavé designy a poměr ceny a kvality řadí Baagl mezi oblíbené značky pro děti.

Novinky školních aktovek Baagl pro rok 2022

Novinky školních aktovek Baagl pro rok 2022

Výrobce školních potřeb Baagl patří mezi nejmladší české výrobce, která si velmi úspěšně razí cestu nejen na českém trhu. Zajímavé designy a poměr ceny a kvality řadí Baagl mezi oblíbenou značku aktovek a batohů do školy pro děti a dorost.