Vybíráme dárek pro muže na Valentýna

Nezbytnost pro muže – peněženka

Pro muže určitě patří mezi dárkové favority peněženka, popř. pouzdro na doklady. Muži mají rádi kvalitní peněženky z kůže a také za ně častěji utrácejí více peněz než ženy. Ano investice do kožené peněženky je sice trochu vyšší, ale peněženka z kůže také vydrží podstatně déle.

Pánská kožená peněženka Bugatti Volo

pansak-kozena-penezenka.bugatti-volo

Prohlédněte si celou nabídku Bugatti.

S bezpečným batohem do víru velkoměsta

Dalším dárkem pro muže, kterým nemůžete šlápnout vedle je určitě batoh. Co je pro ženy kabelka, to může být pro muže kvalitní, spolehlivý městský batoh. A přestože design a materiál je vždy na prvním místě, není od věci podívat se i po bezpečném batohu. Takové batohy, do kterých se nemusíte bát vložit svoje osobní cennosti nebo citlivé dokumenty, přináší značka Pacsafe, která „bezpečnost“ má již ve svém názvu. Tyto batohy mají patentovanou ochranu proti krádeži obsahu batohu (např. díky drátěné síti z nerezové oceli umístěné v podšívce batohu a chránící proti proříznutí), dále proti krádeži vaší identity (např. díky materiálu blokující RFID a chránící kreditní karty či pas proti nechtěnému načtení dat bez vašeho vědomí), a také i proti krádeži batohu samotného (např. díky odnímatelnému ramenní popruhu, kterým můžete batoh připevnit k pevnému bodu a zamezit tím možnosti krádeže v okamžiku, kdy batoh odložíte).

Městský batoh Pacsafe Vibe 25L Backpack jet black

bezpecny-batoh-do-mesta-Pacsafe-Vibe-25L-Backpack-jet-black

Prohlédněte si celou nabídku Pacsafe.

Chytrá láhev na pití – šikovný pomocník

Dalším vítaným dárkem pro muže a zároveň šikovným pomocníkem bude určitě trendy láhev na pití. V dnešní době již zdaleka nenosí láhev na pití jen školáci do školy, či sportovci. Láhev na pití můžete vidět i u dospělých, kteří spěchají do práce nebo vyrážejí na pracovní cesty. Stylové, decentní, se zajímavým designem. Láhví je velký výběr a používají se nejen na studené oblíbené nápoje, ale i třeba na horkou kávu nebo čaj, stačí si jen vybrat. Co třeba nerezovou láhev na pití Equa Smart? Tato láhev v elegantním designu, který podtrhuje víčko z italského mramoru, je opravdu „chytrá“, protože za vás hlídá váš pitný režim, a to díky propojení s aplikací v telefonu. Když je čas na další doušek dobrého nápoje, dá vám vědět rozsvícením dna a jemným upozorněním na telefonu.

Chytrá láhev na pití Equa Smart Dark Grey 680 ml

chytra-smart-lahev-na-piti-equa

Prohlédněte si celou nabídku Equa.

Dnes už vás svátek svatého Valentýna nemůže překvapit. V nabídce Báglík.cz naleznete velký výběr nejen peněženek, batohů a lahví na pití.