Logo
v prac. dny 8-17:30 (pá do 16:00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
28.09.2021
První výherkyně láhve Equa
Gratulujeme první výherkyni zdravé láhve Equa paní Radce z Prahy východ. Paní Radku jsme vylosovali ze zákazníků, kteří nám nejenom dali zpětnou vazbu... číst celé
03.09.2021
VUCH týden se slevou 20% končí 5.9.2021
Týden plný slev na všechny produkty značky Vuch je v plném proudu. Nakupte výhodně designově povedené kousky dámských či pánských peněženek, různých t... číst celé
25.08.2021
Informace k doručení zásilek před začátkem školního roku
Ptáte se nás na termín doručení zásilek při objednání školní aktovky či batohu. Vše, co na našem webu vidíte, máme skladem k okamžitému odeslání! Poku... číst celé
Zobrazit všechny novinky

HODNOCENÍ internetového obchodu Báglík.cz

 

 

Každý si přejeme dostávat kvalitní služby, a to je cíl, který jsme si dali. Neustále pracujeme na tom, aby naši zákazníci byli spokojení s výběrem zboží, s rychlostí naší komunikace a samozřejmě s rychlostí dodání zboží.

Baví nás hledat správné produkty a vybírat ty správné značky a dodavatele pro naše zákazníky. Proto si velmi vážíme zpětné vazby, která pomáhá především novým zákazníkům v rozhodování, kde nakoupit.

Děkujeme všem, kteří náš obchod již hodnotili a předem děkujeme všem, kteří hodnocení budou dávat.

Zároveň si vážíme hodnocení zakoupeného zboží, které pomáhá dalším kupujícím při jejich výběru.

Přejeme Vám příjemný čas strávený na našich stránkách,

tým Báglík.cz

Baglik.cz internetový prodej - kabelky, peněženky, batohy, tasky, skolni aktovky, skolni batohy, lahve na piti

 

Nákup v e-shopu je vždy o důvěře a my jsme připraveni si Vaši důvěru získat. Staňte se našimi spokojenými zákazníky a podělte se o Vaši zkušenost přes dotazník Heureky. Všechna okomentovaná hodnocení se zobrazí níže:

Ověřený zákazník

Přidáno 18. 10. 2021
The communication was smooth. The person, who helped me was very kind and efficient.
They could deliver also to Hungary :) And everything was very quick.
Pro:
Very helpful and quick communication
Very quick delivery
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 18. 10. 2021
zásilka přišla neporušená, v ekologickém obalu a velmi rychle, mírně se liší barvy batohu v originále od obrázku - jsou světlejší
80 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 15. 10. 2021
Výborné.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 15. 10. 2021
Pro:
Rchlé a perfektní vyřízení.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 13. 10. 2021
Přehledný eshop, popis zboží, vše skladem
Pro:
Rychlé dodání
Nejnižší cena
Levná doprava
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 13. 10. 2021
Příjemní a velká spokojenost
100 %
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 12. 10. 2021
Velká spokojenost s nakupováním v tomto obchodě, rychlé a bezproblémové vyřízení objednávky, doporučuji nákup v tomto obchodě.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 07. 10. 2021
velice rychlé doručení. profesionální jednání.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 06. 10. 2021
Dárek...100% spokojenost.
Pro:
Bezvadné ceny
Kvalitní zboží
Skvělá komunikace
Rychlost dodání
Proti:
Nic
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 05. 10. 2021
Peněženka mi byla doručena velmi brzy, v příjemné krabičce.
Symptické je i používání recyklovaného papíru!
Pro:
velmi rychlé dodání
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 01. 10. 2021
S obchodem jsem spokojená. Zboží bylo dodáno rychle a bez problémů. Teď už jen doufám v dobrou kvalitu.
Pro:
Široký výběr
Přehledný eshop
Dostatek fotografií k produktům
Hezké zboží
Rychlé dodání
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 01. 10. 2021
Super e-shop. Určitě se budeme vracet k nákupu.
Pro:
Rychlost dodání
Kvalita
Cena
Komunikace
Zabalení zboží
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 30. 09. 2021
Oceňuji pečlivé zabalení peněženky VUCH v ekologickém obalu s drobným dárkem, peněženka je krásná a obdarovaná byla nadšená :)
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 29. 09. 2021
Pro:
Skvělé jednání, omylem jsem zadala vyzvednutí osobně místo zásilkovny ale obratem mi z obchodu volali kuli domluvě na převzetí a bezproblému změnili dopravu na zasilkovnu. Vse proběhlo rychle a moc prijemne jednani. Moc dekuji.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 29. 09. 2021
Pro:
Neuvěřitelně rychlé dodání
100 %
kvalita komunikace
Recenzí na stránku 153045

Novinky z našeho blogu

Jak vybrat batoh do školy pro studenta a 2. stupeň školy?
04.08.2021 Škola
Jak vybrat batoh do školy pro studenta a 2. stupeň školy?
Vybírat batoh pro studenta je snazší, protože student je dosti velký na to, aby si sám řekl, co od batohu očekává. číst celé
Jak vybrat tašku do školy pro prvňáčka?
21.05.2021 Škola
Jak vybrat tašku do školy pro prvňáčka?
Máte doma prvňáčka a chtěli byste vybrat tu nejlepší tašku do školy? číst celé
Plánujete koupit vybavení do školy pro děti?
20.05.2021 Škola
Plánujete koupit vybavení do školy pro děti?
Co vše bude potřeba do školy? Aktovku nebo batoh? Penál, ale jaký? číst celé
Co koupit do školky?
19.05.2021 Školka
Co koupit do školky?
Máte doma dítě, které se chystá do školky? A víte, co vše bude potřeba koupit, aby mu nic nechybělo? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Najdete nás i na MALL.CZ

Kontakty

Sídlo (pouze fakturační adresa):

Martin Kučera
5. května 349
273 43 Buštěhrad

Provozovna (dodací a korespondenční adresa):

Báglík.cz
areál ČMSCH, Lidická 334
273 43 Buštěhrad

Prac. dny 8-17:30 (pátek do 16:00)

Kontakty
Logo
Báglík.cz
Martin Kučera
Martin Kučera
v prac. dny 8-17:30 (pá do 16:00)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright Báglík.cz 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.