Bugatti peněženky, kabelky, tašky na notebook a batohy

Kvalita a elegance Bugatti je nově dostupná v našem obchodě Báglík.cz.

Jsme rádi, že můžeme nabídnout značku, která je tentokráte zaměřena i více na muže. V nabídce najdete kožené pánské peněženky, reprezentativní tašky na notebook, crossbody tašky či jako doplněk krásné kožené klíčenky.

Pánská kožená peněženka s klopou Bugatti Volo velká hnědá

Panska-kozena-penezenka-s-klopou-Bugatti-Volo-velka-hneda

Luxusní kožená peněženka Vás upoutá stylovým designem, kvalitním zpracováním i praktickým rozvržením uvnitř peněženky. Stylová pánská peněženka je vyrobena z kvalitní hovězí kůže. Tato praktická peněženka nabízí 12 slotů na karty, samostatnou kapsu na mince uzavíratelnou na patent a 6 dalších otevřených přihrádek. Kožené peněženky Bugatti zosobňují styl, kvalitu i praktičnost.

Pánská taška na notebook Bugatti Luce šedá

Panska-taska-na-notebook-Bugatti-Luce-seda

Stylová pánská taška na notebook se pyšní kvalitním zpracováním a nadčasovým designem. Kvalitní business taška v šedém odstínu s hnědými koženými prvky podtrhne Váš styl. Tato praktická pánská taška v obchodním stylu je vyrobena z kvalitních a pevných syntetických materiálů. Uzavírá se na zip a uvnitř hlavní komory je polstrovaná kapsa na notebook a další dvě velké kapsy, z nichž jedna je také uzavíratelná na zip. Dále je uvnitř kapsa na mobil a zvenku popruh k připnutí tašky ke kufru. Na přední straně tašky je velká kapsa uzavíratelná na zip a na zadní straně další kapsa uzavíratelná na zip. Tato stylová taška se dá nosit v ruce nebo přes rameno díky odnímatelnému, nastavitelnému ramennímu popruhu. S taškou Bugatti můžete v klidu vyrazit do dalšího rušného pracovního dne.

Pánská crossbody taška Bugatti Blanc černá

Panska-crossbody-taska-Bugatti-Blanc-cerna

Stylová pánská taška se pyšní sportovním designem i kvalitním zpracováním. Díky nastavitelnému ramennímu popruhu se dá nosti přes rameno nebo moderně přes trup. Tato praktická crossbody taška má hlavní prostor uzavíratelný zipem a uvnitř kapsu. Na přední i zadní straně má kapsy uzavíratelné na zip. Kvalitní taška přes rameno Bugatti je ten správný společník pro Váš dynamický živoní styl.

 

Nabídka pro ženy již nezůstává v pozadí, protože v nabídce značky Bugatti jsou nejen kožené dámské peněženky, batůžky či tašky na notebook, ale velmi elegantní kabelky různých typů a velikostí. Jedná se o velmi kvalitní provedení a nadčasovost z produktů přímo dýchá.

Dámská taška na notebook Bugatti Ella hnědá

Damska-taska-na-notebook-Bugatti-Ella-hneda

Elegantní a prostorná dámská taška na notebook se pyšní kvalitním zpracováním a profesionálním lookem. Díky noblesnímu a nadčasovému designu se Vám tato kvalitní business taška hodí opravdu ke každému outfitu, který ještě umocní. Tato krásná dámská taška v obchodním stylu je vyrobena z kvalitních a pevných syntetických materiálů. Praktická taška se uzavírá na zip a uvnitř hlavní komory je polstrovaná kapsa na notebook a další dvě velké kapsy, z nichž jedna je také uzavíratelná na zip. Uvnitř jsou také 3 sloty na bezpečné uložení kreditních karet. Na přední straně tašky je velká kapsa a na zadní straně další kapsa uzavíratelná na zip. Tato stylová taška se dá nosit v ruce nebo přes rameno díky odnímatelnému, nastavitelnému ramennímu popruhu. S taškou Bugatti můžete v klidu vyrazit do dalšího rušného pracovního dne.

Dámská kožená peněženka Bugatti Linda červená

Damska-kozena-penezenka-Bugatti-Linda-cervena

Luxusní dámská kožená peněženka je vyrobena z kvalitní kůže a uzavírá se na patent s možností výběru ze dvou pozic. Na první pohled Vás upoutá stylovým designem, kvalitním zpracováním i praktickým rozvržením uvnitř peněženky. Tato praktická peněženka nabízí dostatek prostoru pro bankovky, 16 slotů pro kreditní karty a samostatnou kapsu uzavíratelnou na zip, v níž jsou 3 otevřené přihrádky na mince a 2 sloty na kreditní karty. Další kapsa uzavíratelná na zip je na zadní straně peněženky. Kožené peněženky Bugatti zosobňují styl, kvalitu i praktičnost.

Dámská kabelka Bugatti Lina Shopper černá

Damska-kabelka-Bugatti-Lina-Shopper-cerna

Prostorná elegantní kabelka, se kterou můžete vyrazit do práce, na obchodní schůzku i nakupovat do obchodního centra. Tato kvalitní taška je vyrobená ze syntetického materiálu a díky jedinečnému looku podtrhne Váš styl. Praktická velká kabelka se uzavírá zipem a uvnitř hlavní komory jsou další tři kapsy, z nichž jedna je uzavíratelná na zip. Dno je chráněno kovovými nopy, takže se v případě potřeby nemusíte bát postavit ji na zem. Tato stylová kabelka se dá nosit v ruce nebo přes rameno díky odnímatelnému, nastavitelnému ramennímu popruhu. Na zadní straně je další kapsa uzavíratelná na zip. S kabelkou Bugatti můžete v klidu vyrazit do dalšího úspěšného dne.

Dámský batoh Bugatti Ella malý

Damsky-batoh-Bugatti-Ella-maly

Elegantní dámský batoh se pyšní kvalitním zpracováním a nadčasovým designem, který upoutá pozornost. Tento stylový batoh je vyrobený ze syntetické kůže v tmavě hnědé barvě, se kterou kontrastují světle béžové doplňky. Praktický batoh ma hlavní komoru uzavíratelnou zipem a uvnitř jsou dvě kapsy, z nichž jedna je také uzavíratelná na zip. Na přední straně je další kapsa, také uzavíratelná na zip. Pohodlné ramenní popruhy jsou délkově nastavitelné.

 

V krátkosti zde uvedeme něco málo ke značce Bugatti.

Značka Bugatti byla založena roku 1947 Friedrichem Wilhelmem Brinkmannem v německém Löhne. Jednalo se o zakázkovou oděvní firmu pro dámské a pánské oděvy. V té době se ale ještě nejednalo o firmu s obchodním názvem Bugatti. Společnost rychle rostla a nejdůležitějším vývozním trhem se stala Itálie.

Značka Bugatti přichází v roce 1978, kdy pod názvem Bugatti uvede na trh svých prvních pět plášťů. V roce 1981 byly prošívané kabáty, které odhalilo Bugatti, tak oblíbené, že zajišťovaly značce trvalou pozici v módním průmyslu. Značka prokázala své odborné znalosti v oblasti obchodního oblečení tím, že zahájila vlastní kolekci sportovních bund, obleků a doplňků v podobě tašek, kabelek, peněženek apod.

Věříme, že si značku Bugatti oblíbíte a vyberete si například kabelku či peněženku z naší nabídky Bugatti.