Nová kolekce školních batohů a setů Topgal

Nikdy není brzy začít přemýšlet o nákupu nového školního batohu. Ať už jste rodič hledající ideální batoh pro své dítě nebo student, který chce být ve škole stylový, máme pro vás skvělou zprávu! Náš e-shop rozšířil nabídku o novou kolekci školních batohů a setů od renomované značky Topgal.

Značka Topgal patří mezi přední výrobce školních batohů a doplňků na českém trhu. Je známá svou kvalitou, moderním designem a funkcemi, které usnadňují každodenní nošení těchto batohů. Všechny modely jsou vyrobeny z odolných materiálů, mají ergonomický tvar a polstrované popruhy pro maximální pohodlí.

V naší nabídce naleznete široký výběr nových modelů školních batohů Topgal. Ať už hledáte jednoduchý a elegantní design nebo veselé motivy pro mladší děti, určitě si vyberete. Samozřejmostí jsou u všech školních batohů reflexní prvky pro zvýšenou viditelnost a bezpečnost dětí na cestách do školy.

Pro ty, kteří hledají kompletní řešení, nabízíme také školní sety Topgal. Tyto sety obsahují kromě samotného batohu také penál ve stejném designu a barvách a případně sáček na přezůvky. Sety jsou ideálním řešením pro žáky, kteří chtějí mít sladěný design školního vybavení.

Už jste se podívali na naši širokou nabídku produktů oblíbené značky Topgal, kterou jsme pro vás připravili?

Příklady novinek batohů značky Topgal:

Školní batoh zvířátka Topgal ELLY 23004

Školní batoh hory Topgal ELLY 23014 

Studentský batoh Pivoňky SKYE 23025

Maskáčový studentský batoh ROTH 23029