Nová značka CAT v nabídce

Batohy, brašny a cestovní tašky CAT

v našem sortimentu Vás mile překvapí nejen svou vysokou životností, ale také zajímavým designem a barevným provedením. Batohy a zavazadla značky CAT jsou velmi kvalitní výrobky nadčasového vzhledu. Dopřejte si i vy komfort a spolehlivost značky CAT, která se snoubí s nadčasovým designem.

Uvádíme pár příkladů jako ochutnávku:

CAT batoh COMBAT VISIFLASH ATACAMA v černém provedení a objemem 22 litrů

Jedná se o univerzální batoh vhodný do města, zaměstnání i na cesty, který má polstrovaná záda, široké polstrované ramenní popruhy, odnímatelný délkově a výškově nastavitelný hrudní popruh, polstrované ucho do ruky, reflexní prvky na všech stranách batohu pro vysokou bezpečnost v silničním provozu, kvalitní robustní zipy, postranní kompresní pásky na zvětšení nebo zmenšení objemu batohu, postranní kapsy např. na lahev s vodou nebo na drobnosti, uzavření na suchý zip, hlavní kapsu s polstrovanou kapsou na notebook 15,6“ a další dvě velké kapsy, v přední organizér a polstrovaná kapsa na tablet 10,2“.

CAT-batoh-COMBAT-VISIFLASH-ATACAMA-barva-cerna-22-l--1

CAT studentský batoh MOCHILAS ACTIVO v černém provedení o objemu 29 litrů

Jedná se o univerzální batoh nejen do školy, ale i do města, na výlety nebo do zaměstnání. Batoh je v CATERPILLAR designu, má větší reflexní plochu pro větší bezpečnost v silničním provozu, je velmi lehký o hmotnosti pouze 640g. Batoh má poutko na přední straně pro připevnění blikačky, polstrovaná záda v oblasti lopatek, široké polstrované ramenní popruhy, odnímatelný délkově a výškově nastavitelný hrudní popruh, ucho do ruky, kvalitní robustní zipy, postranní síťové kapsy např. na lahev s vodou, hlavní kapsu s polstrovanou kapsou na notebook 15,6“ a přední kapsu s karabinkou na klíče a se síťovou kapsou na zip.

CAT-studentsky-batoh-MOCHILAS-ACTIVO-barva-cerna--1

CAT Cestovní batoh - kabinové zavazadlo Ultimate Protect, 37 l

Batoh s funkcí kufru vhodný jako kabinové zavazadlo pro cestování letadlem. Tento cestovní batoh má kvalitní zipy se šikovnými úchyty pro rychlé uchopení, jezdce zipu lze společně zamknout visacím zámkem. Vnější materiál batohu je vyroben z 90% polyesteru, z látky odolné proti oděru a roztržení, vnitřní materiál je vyroben ze 100% polyesteru.

Batoh má pevná záda pro pohodlné nošení, široké polstrované ramenní popruhy z příjemného Mash materiálu, výškově nastavitelný hrudní popruh, měkkou polstrovanou rukojeť pohodlná do ruky na vrchní části batohu a také z boku batohu, kdy ho lze přenášet jako klasickou tašku.

Batoh je vybaven kompresními popruhy po stranách batohu (nahoře i dole). Pokud se popruhy nevyužívají, dají se na zádové straně schovat do k tomuto účelu připravených kapes a netlačí tak do zad. Dále má karabinu na klíče, přední pevnou kapsu z EVA materiálu pro osobní věci, které chrání proti nárazu, další přední kapsu určenou pro drobnosti nebo dokumenty, boční kapsu s tunýlkem určeným pro boty nebo špinavé či mokré prádlo.

Na zadní straně batohu je velká polstrovaná kapsa určená pro notebook 15,6“, hlavní vnitřní prostor je s fixačními pásky, má dvě kapsy uvnitř hlavního prostoru, z toho se jedná uzavírá na zip.

CAT-Cestovni-batoh-kabinove-zavazadlo-Ultimate-Protect-37-l--1