Soutěž o láhev Equa pokračuje i v roce 2022!

Se vstupem do nového roku 2022 jsme se zároveň ohlédli za tím minulým. Udělal nám radost po všech stránkách.

Snažíme se, abychom nabízeli zajímavé značky a produkty, a abychom je co nejlépe přiblížili našim zákazníkům. Neustále představujeme nové značky - v roce 2021 to byly například Topgal, Tamaris, Bugatti anebo nové modely produktů stávajících dodavatelů. Připravujeme soutěže a samozřejmě denně obsluhujeme naše zákazníky, jak nejlépe můžeme.

Přestože se snažíme dělat věci co nejlépe, jsme také jenom lidé a ani technika, programy anebo někdy samotné výrobky nebývají bez chybičky. Ne vše můžeme předvídat či ovlivnit dopředu. Pokud se však již něco stane, snažíme se vše co nejrychleji a co nejlépe napravit tak, aby následky byly co nejmenší, a aby i taková zkušenost našich zákazníků s naším obchodem byla co nejlepší.

A máme velkou radost, že naše úsilí zákazníci oceňují kladnou zpětnou vazbou, kterou nám dávají vyplněním dotazníku v průzkumu spokojenosti Heureky. Velmi si vážíme této zpětné vazby, DĚKUJEME! 

V roce 2021 jsme každý měsíc ocenili namátkou vybrané zákazníky, kteří nám dali okomentovanou zpětnou vazbu, a to kvalitní lahví na pití značky Equa. 

A kdo v loňském roce vyhrál? První výherkyni paní Radku z Prahy východ jsme oznámili v září 2021 v samostatném příspěvku. Dalšími výherci byli paní Kateřina ze Žamberka, paní Pavlína z Hradce Králové, pan Jaroslav ze Seloutek a pan Jan z Prahy. Všem výhercům ještě jednou gratulujeme!

Soutěž o láhev Equa v hodnotě 330,- Kč pokračuje i v roce 2022! Nezapomeňte, že do losování je zařazena okomentovaná zpětná vazba! Těšíme se na Vás!

lahev-equa