Valentýn na Báglíku si zamilujete ♥️

Svátek svatého Valentýna

budeme slavit přesně za 14 dní. Abyste měli dost času na výběr vhodného dárku pro vašeho partnera či partnerku, připravili jsme na Báglíku již nyní zajímavé akce.

Vybrali jsme ty nejlepší módní značky našeho obchodu Bugatti, Tamaris, Vuch, Oilily a Lilio a poskytli na ně speciální slevy.

Naše ceny jsou nyní stejně neodolatelné, jako je váš partner pro vás. Udělejte ji nebo jemu radost na svátek všech zamilovaných novou kabelkou, peněženkou, batohem či lahví na pití. Určitě to není vše, z čeho můžete vybírat...

Bugatti se slevou až 38%

U značky Bugatti nabízíme kabelky či dámské a pánské peněženky, crossbody tašky, tašky na notebook, případně luxusní kožené klíčenky se slevou až 38%.

Koupit můžete například elegantní kabelku Bugatti Ella Bowling Bag, která Vám bude při každé přiležitosti skvělou společnicí, a to se slevou 17%.

Celá nabídka Bugatti www.baglik.cz/bugatti 

Damska-kabelka-Bugatti-Ella-Bowling-Bag-velka-hneda

Tamaris se slevou až 20%

Značku Tamaris - kabelky a dámské peněženky, batohy do města můžete do 14.2. pořídit se slevou až 20%.

Vyberte si například tašku Tamaris Anastasia Tote Bag, která se vyrábí v kostkovaném provedení, s bočním panelem se zipem a vypadá prostě krásně. Tato nákupní taška se skládá z jemného syntetického materiálu. Koupit ji můžete nyní se slevou 15%.

Celá nabídka Tamaris www.baglik.cz/tamaris 

Taska-Tamaris-Anastasia-Shopperka-velka-cerna 

Oilily a Lilió se slevou až 20%

Rodinné značky Oilily a Lilio vám nabízí neotřelý design kabelek a dámských peněženek či batohů. S Báglíkem můžete koupit výhodně se slevou až 20%. S výrobky těchto značek budete originální.

Kabelku Oilily Shoulder Bag M Honeycomb s hravým motivem včelých pláství, do které se Vám všechno vejde můžete pořídit se slevou 10%.

Celá nabídka www.baglik.cz/oilily/lilio 

 kabelka-oilily

Vuch se slevou až 40%

Speciální slevu jsme si připravili pro značku Vuch. Zcela ojediněle nabízíme slevu až 40%. Česká módní značka Vuch nabízí kabelky, batohy, dámské i pánské peněženky a další zajímavé doplňky. 

Bude se Vám líbit kabelka Vuch Jamie se slevou až 30%? Kabelka v elegantním provedení má zajímavý atypický tvar s vnitřní kapsičkou na drobnosti na zip.

Celá nabídka Vuch www.baglik.cz/vuch 

kabelka-vuch-jamie