Logo
v prac. dny 8-17:30 (pá do 16:00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Vše o nákupu
  3. Prohlášení o cookies
Novinky
21.04.2021
Vuch s dopravou ZDARMA
Vuch s dopravou ZDARMA 21.04.2021 Dopravu zdarma jsme připravili pro všechny produkty z dílny české značky Vuch. Vyberte si ze 300 produktů, které m... číst celé
19.04.2021
Školní vybavení značky Baagl vč. novinek již skladem
Máme pro Vás naskladněn úplný sortiment značky Baagl. Vybrat si můžete od školních aktovek a batohů, přes penály, sáčky na přezůvky či cvičení, krabič... číst celé
25.03.2021
Školní batohy Topgal již na skladě
Připravili jsme pro Vás nabídku oblíbené české značky batohů do školy Topgal. Vybírat můžete z atraktivních designů nejen batohů, ale i penálů, sáčků ... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

 

  1. Udělujete tímto souhlas internetovému obchodu www.baglik.cz, jehož provozovatelem je Martin Kučera; sídlo:  5. května 349, 273 43 Buštěhrad; IČ: 03139484; DIČ: CZ7507302748 (plátce DPH); zapsán u Magistrát města Kladna, odbor obecní živnostenský úřad (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatel služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatel služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zápis do mateřské školy
23.04.2021 Škola
Zápis do mateřské školy
V minulých článcích jsme psali o zápisech dětí do základní školy, které probíhají v dubnu. Koho se týkají, jak probíhají a jak se na zápis do školy př... číst celé
Jak se připravit na přechod ze školky do školy?
20.04.2021 Škola
Jak se připravit na přechod ze školky do školy?
Vstup dítěte do školy je velký krok nejen pro dítě, ale i jeho rodiče a blízké okolí. Toto období je pro dítě zlomové a mělo by s sebou přinášet jen p... číst celé
Nahlédněte pod pokličku zápisu do školy
19.04.2021 Škola
Nahlédněte pod pokličku zápisu do školy
Zápis do školy je mezníkem v životě dítěte a celé jeho rodiny. Slouží k tomu, aby škola získala evidenci budoucích žáků. Pro rodiče a děti naopak před... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Kontakty

Sídlo (fakturační adresa):

Martin Kučera
5. května 349
273 43 Buštěhrad

Provozovna (korespondenční adresa):

Báglík.cz
areál ČMSCH, Lidická 334
273 43 Buštěhrad

Prac. dny 8-17:30 (pátek do 16:00)

Kontakty
Logo
Báglík.cz
Martin Kučera
Martin Kučera
v prac. dny 8-17:30 (pá do 16:00)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright Báglík.cz 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.