Logo
v prac. dny 8-17:30 (pá do 16:00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Vše o nákupu
  3. Prohlášení o cookies
Novinky
11.04.2022
Cool Bottles - nová značka v České republice
Rádi nabízíme zajímavé a designově povedené produkty. Jsme pyšní na to, že jsme do České republiky přivedli novou značku Cool Bottles, kterou jsme zač... číst celé
31.01.2022
Valentýn na Báglíku si zamilujete ♥️
Svátek svatého Valentýna budeme slavit přesně za 14 dní. Abyste měli dost času na výběr vhodného dárku pro vašeho partnera či partnerku, připravili j... číst celé
13.01.2022
Soutěž o láhev Equa pokračuje i v roce 2022!
Se vstupem do nového roku 2022 jsme se zároveň ohlédli za tím minulým. Udělal nám radost po všech stránkách. Snažíme se, abychom nabízeli zajímavé zn... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

 

  1. Udělujete tímto souhlas internetovému obchodu www.baglik.cz, jehož provozovatelem je Martin Kučera; sídlo:  5. května 349, 273 43 Buštěhrad; IČ: 03139484; DIČ: CZ7507302748 (plátce DPH); zapsán u Magistrát města Kladna, odbor obecní živnostenský úřad (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatel služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatel služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Satch
16.05.2022 Škola
Satch
Ekologické možnosti výroby se každým dnem zlepšují a firma Satch si na nich zakládá celý svůj sortiment a je hlavní myšlenkou jejich podnikání. Již de... číst celé
Ergobag
13.05.2022 Škola
Ergobag
Zakladatelé společnost Ergobag nezačali jako klasická firma zabývající se výrobou batohů. Jejich hlavní myšlenka byla vytvořit batohy, které se moc ne... číst celé
Nové batohy Coocazoo JOKER a PORTER 2022
11.05.2022 Škola
Nové batohy Coocazoo JOKER a PORTER 2022
Coocazoo je velmi známá německá značka, která se zaměřuje nejen na naprostou ekologii, ale i na sport a volný čas zároveň. Jedná se o stylové věci obl... číst celé
Nové batohy pro studenty Topgal 2022
10.05.2022 Škola
Nové batohy pro studenty Topgal 2022
Batohy Topgal jsou vhodné pro žáky druhého stupně základních škol, středních i vysokých škol a volnočasové aktivity nebo cestování. Na své si přijdou ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Najdete nás i na MALL.CZ

Kontakty

Sídlo (pouze fakturační adresa):

Martin Kučera
5. května 349
273 43 Buštěhrad

Provozovna (dodací a korespondenční adresa):

Báglík.cz
areál ČMSCH, Lidická 334
273 43 Buštěhrad

Prac. dny 8-17:30 (pátek do 16:00)

Kontakty
Logo
Báglík.cz
Martin Kučera
Martin Kučera
v prac. dny 8-17:30 (pá do 16:00)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright Báglík.cz 2022
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz