Logo
v prac. dny 8-17:30 (pá do 16:00)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Vše o nákupu
  3. Prohlášení o cookies
Novinky
28.09.2021
První výherkyně láhve Equa
Gratulujeme první výherkyni zdravé láhve Equa paní Radce z Prahy východ. Paní Radku jsme vylosovali ze zákazníků, kteří nám nejenom dali zpětnou vazbu... číst celé
03.09.2021
VUCH týden se slevou 20% končí 5.9.2021
Týden plný slev na všechny produkty značky Vuch je v plném proudu. Nakupte výhodně designově povedené kousky dámských či pánských peněženek, různých t... číst celé
25.08.2021
Informace k doručení zásilek před začátkem školního roku
Ptáte se nás na termín doručení zásilek při objednání školní aktovky či batohu. Vše, co na našem webu vidíte, máme skladem k okamžitému odeslání! Poku... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

 

  1. Udělujete tímto souhlas internetovému obchodu www.baglik.cz, jehož provozovatelem je Martin Kučera; sídlo:  5. května 349, 273 43 Buštěhrad; IČ: 03139484; DIČ: CZ7507302748 (plátce DPH); zapsán u Magistrát města Kladna, odbor obecní živnostenský úřad (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatel služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatel služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak vybrat batoh do školy pro studenta a 2. stupeň školy?
04.08.2021 Škola
Jak vybrat batoh do školy pro studenta a 2. stupeň školy?
Vybírat batoh pro studenta je snazší, protože student je dosti velký na to, aby si sám řekl, co od batohu očekává. číst celé
Jak vybrat tašku do školy pro prvňáčka?
21.05.2021 Škola
Jak vybrat tašku do školy pro prvňáčka?
Máte doma prvňáčka a chtěli byste vybrat tu nejlepší tašku do školy? číst celé
Plánujete koupit vybavení do školy pro děti?
20.05.2021 Škola
Plánujete koupit vybavení do školy pro děti?
Co vše bude potřeba do školy? Aktovku nebo batoh? Penál, ale jaký? číst celé
Co koupit do školky?
19.05.2021 Školka
Co koupit do školky?
Máte doma dítě, které se chystá do školky? A víte, co vše bude potřeba koupit, aby mu nic nechybělo? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Najdete nás i na MALL.CZ

Kontakty

Sídlo (pouze fakturační adresa):

Martin Kučera
5. května 349
273 43 Buštěhrad

Provozovna (dodací a korespondenční adresa):

Báglík.cz
areál ČMSCH, Lidická 334
273 43 Buštěhrad

Prac. dny 8-17:30 (pátek do 16:00)

Kontakty
Logo
Báglík.cz
Martin Kučera
Martin Kučera
v prac. dny 8-17:30 (pá do 16:00)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright Báglík.cz 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.